Спипаха мъж и жена с дрога в Аспарухово

MadeInVarna
Спипаха мъж и жена с дрога в Аспарухово

При специализирана операция за предотвратяване разпространението на наркотични вещества, провела се в град Варна, на адрес в ж.к. «Аспарухово», обитаван от 28-годишен мъж и 22-годишна жена, са намерени и иззети различни разфасовки и съдове, съдържащи суха тревиста маса и бяло кристално вещество. Намерени са също 8 бр. мелнички, 4 бр. мобилни  телефони, тефтер, както и парични средства в размер на 1300 лв.
Направените експертни справки установяват, че наркотичните вещества са марихуана – 106,15 грама и метамфетамин с тегло 25,54 грама. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по доказване и документиране на деянието продължава под надзора на Окръжната прокуратура във Варна. Мъжът и жената са задържани. Повдигнати са им обвинения.

Следваща Новина

Карантина за всички лица, пристигащи у нас от Великобритания и Северна Ирландия

Въвеждат се нови ограничителни мерки към всички лица, влизащи на територията на Република България от Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия. Със своя Заповед № РД-01-719/20.12.2020 г. министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов налага задължителна 10-дневна карантина на всички лица, в това число и български граждани, пристигащи от Обединено кралство […]