Стадионът на “Черно море” се сдобива с модерно ново табло

MadeInVarna
Стадионът на “Черно море” се сдобива с модерно ново табло

Стадион “Тича” във Варна, на който домакинските си мачове играе “Черно море”, ще се сдобие с модерно, информационно LED-табло, научиха колегите от Varnautre.bg. Закупуването му ще бъде финансирано от Министерството на младежта и спорта. От ведомството, ръководено от Красен Кралев, вече обявиха обществена поръчка за избор на изпълнител. Стойността е 150 000 лв.

Новото табло ще бъде с размери 8х5 м., височина от над 11 м. и ще бъде поставено в специална метална конструкция. Информационната система ще включва всичко необходимо за нейната нормална експлоатация – видео процесор, сендер и ресивинг карти, софтуер и т.н.

Модернизацията ще спомогне стадион “Тича” да отговаря на съвременните изисквания за провеждане на футболни срещи. Човек от екипа на “моряците” ще премине специално обучение за работа с новата система.

Припомняме, че през 2017 г. беше извършена модернизация на стадион “Тича” на стойност 1 000 000 лв. Със средствата, отпуснати тогава от спортното министерство, беше изградено осветление, реновира се тревната настилка и се изгради автоматизирана дренажна и поливна система.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Глория стана баба

Примата на поп фолка Глория стана баба за първи път! Дъщеря й Симона Загорова и нейният любим Дани Милушев се сдобиха с първата си рожба – Галина. Видно е, че бебето е кръстено на самата Глория, а Симона показа щастливия миг в профила си в Инстаграм. “Боже, благодаря за този […]