Стартира програмата за началното обучение по плуване за деца от 6 до 8 г.

MadeInVarna
Стартира програмата за началното обучение по плуване за деца от 6 до 8 г.

Програмата за началното обучение по плуване на басейн „Приморски“ за деца от 6 до 8-годишна възраст стартира на 31-ви май. Организатори за поредна година са дирекция „Спорт“ към Община Варна, ОП „Спорт – Варна“ и спортните клубове, ползващи безвъзмездно общинската спортна база.

Първият курс ще се проведе в периода от 31-ви май до 25-ти юни. По обявен график на часовете и клубовете, родителите избират клуб и час за обучение. Записването става с телефонно обаждане до избрания треньор, представител на плувен клуб участващ в общинската програма в дните от понеделник до петък от 12 до 14 часа. Обучението е безплатно и включва 12 учебни часа, като на касата на плувен комплекс “Приморски” се заплаща таксата от 12 лева за вход в басейна. График и координатите на треньори са поставени на информационното табло на ПК „Приморски“ и на сайта на дирекция „Спорт“. За допълнителна информация – ПК „Приморски“: 0882650146, 052 820 646.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Пешеходен тематичен тур с акцент върху Деня на храбростта и българската армия

Дата: 6 май 2021 (четвъртък) Място и час на тръгване: 𝟏𝟎:𝟑𝟎 ч. пред сградата на Община Варна Ако искате да научите повече и интересни факти за Варна свързани с Деня на храбростта и българската армия, то заповядайте на пешеходния тур на тази тема. Времетраене: до 1 час Маршрут: Маршрутът е […]