Организират благотворителен турнир в подкрепа на футболен фен

MadeInVarna
Организират благотворителен турнир в подкрепа на футболен фен

Технически Университет – Варна, ССК Одесос и БАМФ организират благотворителен футболен турнир “Помогни на приятел” – в помощ на Станислав Стоилов, който е сред известните фенове на ПФК Спартак /Варна/.
35-годишният мъж се нуждае от операция на менискус и кръстни връзки на колянна става. Необходимата сума е 5000 лв. – за интервенцията, която ще се извърши в София, и за последващото му възстановяване.
От 1994-та година насам, Станислав почти не пропуска футболна среща на “соколите”. Като всеки запален фен на футбола, рита с приятели и участва в няколко турнира по минифутбол. Преди около 3 месеца се контузва по време на двубой и след медицински преглед се установява, че има разкъсване на кръстни връзки и менискус. От този ден нататък дните му са кошмарни и непълноценни.
В подкрепа на запалянкото, ТУ – Варна предоставя безвъзмездно ползването на футболно игрище на територията на Университета, където на 20 февруари, от 9:00 часа ще се проведе благотворителната надпревара .
Телефон за записване: 0877 205 329


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Министър Кралев инспектира строежа на четири нови футболни игрища

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев инспектира днес строителните дейности на четирите нови футболни игрища в Игнатиево, Провадия и селата Цонево и Бенковски. Спортните съоръжения са финансирани от Министерството на младежта и спорта. По време на посещението си министърът беше придружен от областния управител на Варна Стоян Пасев. В […]