Тервел Пулев в очакване на звездната си вечер в Пловдив

MadeInVarna
Тервел Пулев в очакване на звездната си вечер в Пловдив

Днес Тервел Пулев излиза срещу американеца Дишон Уебстър в 12-рундова битка. Домакин на събитието е пловдивската зала „Колодрума“. Победителят ще си тръгне с интернационалния пояс на Световната боксова асоциация в полутежка категория. Тервел ще преследва своята 15-а победа при професионалистите.

На галавечерта в Пловдив Спас Генов ще боксира отново с Леван Шония (Груз). Първият мач се прочу из целия свят. След края на срещата грузинецът скочи да бие своя секундант и мениджър Алексей Кособоковс. Той беше бесен, че са намалили броя на рундовете в последния момент от осем на шест.

Коко Тайсъна ще се бие в 8-рундов сблъсък от лека-тежка категория срещу Борислав Занков – Боби Бокса.

На ринга ще се качи и Пенчо Цветков. 19-годишният пловдивчанин ще направи своя втори мач в тежка категория. Негов противник е опитният латвиец Едгарс Калнарс.

Следваща Новина

Президентът на ФИФА с благодарствено писмо до Борислав Михайлов

Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати специално благодарствено писмо до Борислав Михайлов, с което подчертава огромния му принос за развитието на футбола на локално и международно равнище. Ето и пълния текст на обръщението, получено в централата на БФС: „Скъпи Борислав, След решението ти да подадеш оставка от позицията си на […]