Тигри, леопарди и рисове пристигнаха в зоопарка във Варна

MadeInVarna
Тигри, леопарди и рисове пристигнаха в зоопарка във Варна

Три бенгалски тигъра – един мъжки и два женски, 2 леопарда и 3 европейски риса пристигнаха днес в зоопарка във Варна! Животните са докарани от Словакия и бяха внимателно настанени в новите си местообитания, обясни Иванка Стоянова, директор на ОП „Зоопарк – СД“. 

 

„Много сме щастливи, че вече имаме красиво попълнение в нашия зоопарк. Молим всички граждани за разбиране, че към момента няма да имат достъп до животните, тъй като те се нуждаят от приобщаване към новата среда и спокойствие“, заяви Иванка Стоянова. Тя допълни, че ще бъде пусната допълнителна информация и до варненци, и до представителите на медиите, кога ще могат да се запознаят с новите питомци.  

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Закриха 40-то издание на кинофестивала „Златна роза“

Филмът „Майка“ на Зорница София получи голямата награда на 40-то издание на Фестивала на българския игрален филм “Златна роза”. Около 30 късометражни и пълнометражни филми участваха в надпреварата. Наградите бяха обявени на официална церемония снощи във Фестивалния и конгресен центъра. От името на кмета на Община Варна бе връчена картината […]