Треньорът на Спартак Вн: На 99 % ще изпаднем този сезон. Не си правим излишни илюзии

MadeInVarna
Треньорът на Спартак Вн: На 99 % ще изпаднем този сезон. Не си правим излишни илюзии

Треньорът на Спартак Вн Кириакос Георгиу призна в интервю за Дарик Варна, че не бива да се правят илюзии, че отборът ще си запази мястото във Втора лига, предвид ситуацията, в която се намира.

“И в трите ни мача от началото на годината играхме много приятен футбол. Срещу ЦСКА 1948 ни беше най-силният мач. Момчетата показаха хъс и се опитваха да стигнат до победата. За съжаление не сме го постигнали. Това, че нямаме резултати, не означава, че не се борим. Нашата цел е да покажем добра игра, нищо повече. На 99 % ще изпаднем този сезон. Не си правим излишни илюзии, че имаме подготовка и организация, за да останем в групата. Следваме плана за следващите години да изкараме млади футболисти и да обърнем внимание на школата. Имаме наши момчета”, заяви Георгиу.

“Квартирите на футболистите не са платени, храната е спряна, витамините свършиха, а пари за транспорт трудно намираме. Пътуваме с маршрутка. Всяка седмица имаме този проблем – дали ще намерим пари да стигнем до мача”, каза треньорът.

 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Нов рентгенов апарат получи Медицински колеж-Варна

Медицински колеж-Варна вече разполага с нова рентгенова апаратура, осигурена със съдействието на МУ-Варна. Модерната технология отговаря на всички съвременни изисквания и потребности на развитието на образната диагностика. Рентгеновият апарат е предназначен изцяло за учебни цели и няма излъчване на рентгенови лъчи. Използва се за обучение на студентите от специалност „Рентгенов […]