Трима души са настанени в Приюта за бездомни във Варна заради студа

MadeInVarna
Трима души са настанени в Приюта за бездомни във Варна заради студа

На телефон 089 675 09 74 при директора на комплекса гражданите могат да подават сигнали за бездомни лица в нужда. Центърът се намира на адрес: град Варна, ул. „Петко Стайнов“ № 7

Трима души са настанени в Комплекса за социални услуги за бездомни лица и семейства във Варна през последните 24 часа заради студа. С тях общият брой на настанени е 93-ма човека. Звеното има капацитет за настаняване на 100 души, но при необходимост приютът може да работи над капацитета си и да осигури места за всички нуждаещи се.

На бездомните лица е осигурен подслон и хранене два пъти дневно – закуска и вечеря. В комплекса работят медицинска сестра и социални работници, които консултират потребителите на услугата при решаване на социални и здравни проблеми.

Гражданите могат да подават сигнали за бездомни лица в нужда на телефон 089 675 09 74 при директора на комплекса. Центърът се намира на адрес: град Варна, ул. „Петко Стайнов“ № 7.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

По нареждане на кмета Благомир Коцев бяха предприети спешни мерки за ремонт на „паяци“

До края на седмицата проблемите с „паяците“ ще бъдат отстранени, посочват от общинското предприятие „Общински паркинги и синя зона“ По нареждане на кмета Благомир Коцев още вчера бяха предприети спешни мерки по отношение на неработещи специализирани технически средства тип „паяк“. Очаква се до края на седмицата проблемът да бъде отстранен, […]