Трима нови заместник-кметове влизат в екипа на Благомир Коцев

MadeInVarna
Трима нови заместник-кметове влизат в екипа на Благомир Коцев

Христо Рафаилов ще бъде с ресор финанси и бюджет, Илия Коев ще отговаря за обществения ред и сигурността, а Снежана Апостолова за туризма и  здравеопазването

 

Трима нови заместник-кметове влизат в екипа на Благомир Коцев. Това са Христо Рафаилов, който ще бъде с ресор финанси и бюджет, Илия Коев, който ще отговаря за обществения ред и сигурността и Снежана Апостолова, която е с ресор туризъм и здравеопазване.

Освободени от длъжност са досегашните заместник-кметове Пейчо Пейчев и Тодор Иванов.
Христо Рафаилов е роден във Варна и е завършил Икономическия университет във Варна. Той е с 21 години професионален опит в областта на финансите и банковото дело. Заемал е мениджърски позиции във водещи банки. Също така е хоноруван асистент в катедра „Маркетинг“ в Икономическия университет. Владее английски език. Семеен, с две деца.

Илия Коев е роден във Варна през 1979 година. По образование е магистър психолог. Има повече от 22 години професионален опит в менажиране на екипи и развиване на бизнес в областта на сигурността. Притежава допълнителни квалификации в сферата на икономиката, мениджмънта и строителството. Занимава се активно със спорт. Владее английски и руски език. Баща на две деца.

Снежана Апостолова e родена във Варна. Завършила е Първа езикова гимназия с немски език, впоследствие Икономическия университет във Варна. Има многогодишен опит като мениджър в търговска компания, както и опит в сферата на авиацията в управление на екипи и проекти. Владее немски, английски, руски и испански език. Майка е на две деца.

Припомняме, че за заместник-кметове вече бяха назначени Павел Попов с ресор водещ ресор образование и Диан Иванов с ресори правна дейност, контрол и общинска собственост.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Благомир Коцев: Ще заложим много средства в бюджета на Варна за осветление през тази година

Хърватски и турски инвеститори вече са готови да преместят свои производства във Варна, посочи кметът в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ снощи, като съобщи за проведени срещи с тях Ще заложим много средства в бюджета на Варна за осветление през настоящата година. Осветлението, чистотата, презастрояването и Морската градина са основна […]