Турнир по плажен волейбол „Beach Volley Varna Open“ 2-4 юли 2021г.

MadeInVarna
Турнир по плажен волейбол „Beach Volley Varna Open“ 2-4 юли 2021г.

За всички участници в състезанието организаторите са предвидили награди, а за победителите е осигурен награден фонд.

Заявки за участие се подават на energy@abv.bg до 12.00 часа на 30 юни – като се обявява име на отбор и две имена на участниците в отбора.

Програмата и графикът за провеждане на срещите ще бъдат изготвени на техническа конференция на 2 юли 2021г. на плаж Аспарухово.

По същото време на 4 юли 2021 г. ще се проведе ежегодния турнир по Футволей. В състезанието традиционно вземат участие над 10 отбора на плажа в Аспарухово, а сред състезателите ще видим известни футболни звезди.

Организатори на плажните състезания са СК „Енерджи“, Българска младежка асоциация за плажни спортове и Община Варна, чрез дирекция „Спорт“, които осигуряват награди, купи и медали за състезателите.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Премиерът Янев обсъди с КНСБ и с КТ „Подкрепа“ възможните съвместни действия на държавата и синдикатите по отношение на проблемите в енергетиката

23.06.2021 Служебно правителство няма как да реши проблемите в енергетиката за два месеца, но можем да поставим някои неща на принципна основа, така че да бъдат решени в бъдеще. Това заяви министър-председателят Стефан Янев в началото на срещата си в Министерския съвет с ръководствата на КНСБ и на КТ „Подкрепа“. […]