УМБАЛ “Св. Марина” обяви дарителска сметка

MadeInVarna
УМБАЛ “Св. Марина” обяви дарителска сметка

Варненската университетска болница „Св. Марина” обявява дарителска сметка за закупуване на апаратура, консумативи и медикаменти за справяне с епидемията от коронавирус. Всички фирми и граждани, които желаят да дарят средства, могат да го направят на посочената сметка:

IBAN: BG 61 STSA 9300 0023 5728 05

Банка ДСК

Валута: BGN

УМБАЛ „Св. Марина“ ЕАД

УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна е единствената болница в Североизточна България, в която е създадена вирусологична лаборатория за изследване на пациенти за коронавирус (COVID-19), а инфекциозната клиника е единствената във варненска област, която лекува и проследява пациенти, с доказани положителни проби.

Въпреки тежката ситуация, медиците във УМБАЛ „Св. Марина“-Варна са мотивирани да посрещнат предизвикателството и да предоставят висококачествено лечение на българските граждани.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Снимки: Патици от видовете мандаринка и каролинка са едни от най-красивите птици във варненския зоопарк

Дребните патици от видовете мандаринка и каролинка са едни от най-красивите и екзотични птици във варненския зоопарк. С теглото си от едва 700 грама, тези мъници не крякат, а свистят и шептят. През пролетта образуват двойки, които остават заедно и през периода на мътене, а мъжкият е всеотдаен татко и […]