В момент на сделка с над 5 кг наркотични вещества са задържани двама мъже от Варна

MadeInVarna
В момент на сделка с над 5 кг наркотични вещества са задържани двама мъже от Варна

При проведена специализирана полицейска операция, в момент на сделка с наркотични вещества, са задържани двама мъже от Варна. Двамата са на възраст 29 години и са добре известни на органите на реда.
При предприетите действия по разследване на случая, са извършени претърсвания на шест адреса в града и на четири автомобила. Иззети са 1000 гр. кокаин и 4518 гр. марихуана, боеприпаси и електронна везна със следи от наркотични вещества.
По случая е образувано досъдебно производство. Работата по доказване и документиране на извършеното престъпление продължава под надзора на Окръжната прокуратура – Варна. Извършителите са задържани за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Започна цялостен ремонт на Народно читалище „Васил Левски - Галата 1927“

Започна цялостен ремонт на Народно читалище „Васил Левски – Галата 1927“ в кв. „Галата“. Предстои ремонт на фасадата на сградата, обновяване на всички зали и помещения, подмяна на врати, осветление, ремонт на концертната зала, на сцената и балкона, ремонт на санитарните възли, пребоядисване на стени и тавани и поставяне на […]