В неделя варненци излизат на протест пред Община Варна

MadeInVarna
В неделя варненци излизат на протест пред Община Варна

Варненци излизат за пети път на протест за спиране на сечта в местността “Коджа Тепе” във Варна. До сега защитниците на гората протестираха на мястото на изсечените дървета, както и в квартал “Виница”. Този път протестът ще се проведе пред Община Варна. Ето какво гласи съобщението на организаторите на събитието:
Приятели, време е да се обединим! Спрете да бъдете апатични и нехайни към случващото се!!! Да се съберем заедно и да изкажем несъгласието си с поредното безумие, което се случва в България!!! Спасим ли гората, ще спасим себе си, семейството си и много други хора! В противен случай ги обричаме на смърт…
Гората е създадена по предназначение да ни пази от свлачища и потопи! А те я продават за жълти стотинки на знайни и незнайни индивиди, подменят и статута под носа на всички ни! Няма да го позволим това!
Събудете се! Всичко това се случва под носа ви, а вие го позволявате!!! Изсякоха 6 дка, но все още не е късно да ги спрем!
Исканията ни са ясни:
1. Незабавно спиране на сечта
2. Възстановяване на горския пояс
3. Ревизиране на ОУП
Кажете на всичките си приятели, познати, роднини! Заедно срещу алчността и безхаберието, елате пред Община Варна в 11:30 на 14.03.2021!
Да спасим поколенията след нас!!!


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ-Варна подмладиха гората в местността „Лагера” край Провадия

Кандидати за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС участваха в екоакцията по залесяване в местността „Лагера” край провадийското село Староселец. С близо 100 фиданки от дъб цер ще бъде подмладена близката гора край прочутото и любимо място за отдих и пикник, което е на границата на две общини –Провадия […]