Варна почете паметта на Апостола

MadeInVarna
Варна почете паметта на Апостола

Стотици варненци почетоха днес паметта на Апостола на българската свобода – Васил Левски. В 10 ч. венци и цветя бяха поднесени на барелефа на Дякона в кв. “Левски”, а час по-късно – пред паметника на Апостола в Морската градина.

 

В поклонението се включиха кметът Иван Портних, областният управител Стоян Пасев, председателят на ОбС Тодор Балабанов, Генералният консул на Руската федерация във Варна Владимир Климанов, почетни консули, представители на културни институции, политически партии, неправителствени организации, социални, учебни и детски заведения, много граждани. Венци бяха поднесени и от Министъра на отбраната Красимир Каракачанов, началника на отбраната на Република България и командира на ВМС. Заупокойна молитва бе отслужена от представители на Варненска и Великопреславска митрополия.

Следваща Новина

Стотина фена посрещнаха Интер на летище Варна

Делегацията на отбора на Интер пристигна днес във Варна с полет от Милано за първата среща от 1/16 в турнира Лига Европа срещу Лудогорец. Футболистите на Интер бяха посрещнати от близо стотина привърженици на „нерадзурите”. Веднага след това играчите и щабът на Интер се отправи за Разград с поръчания специално […]