Върнаха откраднатите кучета на Лейди Гага

MadeInVarna
Върнаха откраднатите кучета на Лейди Гага

Двата френски булдога на поп-звездата Лейди Гага, които бяха откраднати в сряда късно вечерта от неизвестни извършители, са върнати невредими, пише CNN, позовавайки се на информация на полицията на Лос Анджелис.

Жена, чието име не се споменава, е предала домашните любимци на екипа на певицата и полицейски детективи в управлението на Olympic Community около 18 часа в петък, се казва в изявление.

“Името на жената, както и мястото, където са били намерени кучетата, засега остават поверителна информация за целите на разследването”, заявяват полицейските власти.

Неизвестни нападатели простреляха четири пъти в гърдите мъжа, който разхождал кучетата и успяха да откраднат два от френските булдози на Лейди Гага (Коджи и Густаво) в Западен Холивуд. Третото куче бе намерено от полицаите след пристигането им на мястото.

От полицията на Лос Анджелис съобщават, че състоянието на пострадалия Райън Фишър е стабилно и животът му е вън от опасност.

По същото време певицата и актриса е била на снимките на нов филм в Рим, Италия. Тя публикува затрогващ текст в профила си в Instagram и обяви награда от 500 000 долара за връщането на любимците ѝ обратно у дома.

“Сърцето ми страда и аз се моля семейството ми да се събере отново цяло”, написа звездата към снимка на двете ѝ похитени животинки.

В публикацията си тя допълни, че наградата би била същата и ако някой върне кучетата анонимно. А за ранения Фишър, Гага написа:

“Продължавам да те обичам, Райън! Ти рискува живота си, за да защитиш семейството ни. Винаги ще останеш герой за мен.”

 

Източник: CNN


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Експертна група от НАОА ще акредитира ново професионално направление във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

От 25 до 27 февруари 2021 г. на посещение във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ по процедура за оценяване на проект за откриване на професионално направление 9.1. – „Национална сигурност“, бе експертна група от Националната агенция за оценяване и акредитация. Експертната група бе в състав: проф. д-р Георги Камарашев – ВТУ […]