Варненката Петя Панева, която впечатли всички с гласа си

MadeInVarna
Източник: btvnovinite.bg
Варненката Петя Панева, която впечатли всички с гласа си

Петя Панева е един от големите таланти в новото издание на „Гласът на България“. Тя успя да впечатли журито с гласа си и влезе в отбора на Галена, която се обърна първа.

„С музика се занимавам наистина от много малка. Още на 3-4-годишна възраст родителите ми са ме записали в една формация за всякакъв тип песни и от тогава не съм спирала“, разказа тя в “Тази сутрин”.

За разлика от повечето други участници, които избират да покажат способностите си с изпълнение на популярни евъргрийни, Петя заложи на народната музика и изпълни песен на Вълкана Стоянова, която определи като истинския глас на България.

„Наистина се радвам, че имах възможността да покажа песен, която не е толкова чувана и се надявам и занапред да имам успех в предаването“, сподели Петя.

Тя определя родителите си като най-важния фактор за влечението си към музиката и желанието ѝ да пробива напред. Младата певица прави сравнение със свои познати и връстници, които нямат същата подкрепа от родителите си и е много благодарна за своето семейство.

Петя сподели, че е избрала отбора на Галена не само защото певицата се е обърнала първа, но и защото чувства именно нея като най-близка като отношение към музиката.

„Тя е започнала от народната музика и би ме разбрала. Със сигурност е чувала песните, които и аз обичам и се надявам, че ще ми даде шанс да ги изпълня“, каза Петя.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Новата учебна година във Варна започна присъствено

Новата учебна 2021/2022 година започна присъствено във всички училища във Варна. 3176 първокласници влязоха в клас, 199 деца са записани в подготвителните групи за 5-годишни, а 397 – в групите за 6-годишни в училищата. Кметът на Варна Иван Портних присъства на тържеството в СУ “Найден Геров”, а поздравителни адреси от […]