Васил Божков: По-добре хората да пушат легална марихуана, отколкото да има наркотрафик и дилъри

MadeInVarna
Васил Божков: По-добре хората да пушат легална марихуана, отколкото да има наркотрафик и дилъри

Васил Божков бе гост на журналиста Цанов в предаването му “Цанов напред и нагоре“, излъчвано в youtube.com. Предаването продължи близо час, а Божков отговаряше на зрителски въпроси. Ето какво сподели лидерът на ПП “Българско лято” за легализацията на марихуана: 
“Легализацията на марихуана е направена вече в много държави – в Европа, в Европейския Съюз. Плюс това ние не гледаме какво става в другите държави, за мен това е добро. Да легализираш марихуаната, да се лекуват хората с марихуана, това е едно добро нещо.

За пушенето за забавление ще направим референдум. Не може да принизяваме колективния разум, той винаги е по-прав от индивидуалния. По-добре хората да пушат легална марихуана, отколкото да има наркотрафик и дилъри.”

Следваща Новина

Иван Портних: "Кайсиева градина" и "Владиславово" ще бъдат изцяло обновени

Кметът Иван Портних сподели във фейсбук страницата си подробности за ремонтите, които започнаха в “Кайсиева градина” и “Владиславово”: “Започнахме цялостното обновяване на “Кайсиева градина”. В момента работим от страната на бул. “Цар Освободител”. Ще ремонтираме изцяло всички малки улици и паркингите, изграждаме нови паркоместа, алеи, спортни и детски площадки. Ще […]