Важна ингормация относно реда на продажба на билетите за мача с Интер

MadeInVarna
Важна ингормация относно реда на продажба на билетите за мача с Интер

ПФК Лудогорец съобщава, че билетите за първия 1/16 финал в Лига Европа срещу Интер на 20 февруари 2020 г. от 19,55 ч. на “Хювефарма Арена” ще се продават при следния ред:

– От 20 януари до 23 януари право да закупят билети ще имат притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. и членовете на организираните фенклубове. Всеки от тях има право да закупи до 3 билета. Ограничение ще има единствено в блокове 3 и 4 на сектор В, където ще се продава само по един билет на картодържател .

– От 24 януари до 26 януари право да закупят билети ще имат привържениците, подкрепили Лудогорец в мача Ференцварош, игран на 12 декември. Всеки притежател на входен талон от срещата ще може да закупи само 1 билет.

– От 27 януари започва свободната продажба.

Цените на билетите за мача с Интер са следните:
Централна трибуна – 90 лв.
Сектор “В”, блокове 3 и 4 – 90 лв.
Сектор “В”, блокове 1,2,5,6 – 75 лв.
Сектор “А”1 – 75 лв.
Сектор “Г” – 50 лв.
Трибуна “Моци” – 50 лв.

ПФК Лудогорец съобщава че феновете на Интер ще бъдат настанени в сектор „А“ на „Хювефарма Арена“, а сектор „Г“ да бъде пуснат в продажба за привържениците на Лудогорец.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Доброволци изчистиха за шести път варненския плаж

За шеста поредна неделя доброволци от фейсбук групата “Да почистим Варна” се събраха на плажната ивица. Сборният пункт бе на плаж “Рапонги” в 11 ч. Над 40 съмишленици, въоръжени с ръкавици и торби за боклук, се включиха в мероприятието. Инициатор на събиранията е Анна Семенова. Тя живее от 8 години […]