“Възраждане” поиска оставката на Правителството

MadeInVarna
“Възраждане” поиска оставката на Правителството

Над 3000 протестиращи блокираха центъра на София по време на демонстрация срещу правителството, организирана от партиия „Възраждане“. Протестът започна в 12 ч. пред Народното събрание и продължи почти 4 часа. Малко след 13 часа протестиращите се пренесоха пред сградата на Министерския съвет. По-късно бе блокирано кръстовището на “Орлов мост” и други възлови кръстовища на столицата.

Активисти на “Възраждане” пристигнаха от всички краища на страната: Варна, Пловдив, Пазарджик, Габрово, Хасково, Харманли, Ямбол.
“Оставка на Борисов 3 за “цялостно творчество”, “Здравеопазването и образованието не са търговия”, “Герб = смърт”, “Бойко, недей като Садам! Иди си сам!” бяха само част от транспарантите в тълпата.

Протестът продължава и утре от 12 ч.  на същото място, както и в други градове от страната.

 

Следваща Новина

Представиха благотворителна изложба на снимки от календара „Моята мечта“ в Народното събрание

В Народното събрание беше представена благотворителна изложба на снимки от календара „Моята мечта“. Инициативата е в подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева посочи, че представянето на изложбата е събитие в името на живота, на децата, на нашето бъдеще. Всяко родено дете е бъдеще, то […]