Видео: Варненец размаха пистолет пред младежи, шофирали зад него

MadeInVarna
Видео: Варненец размаха пистолет пред младежи, шофирали зад него

На улица във вилната зона „Евксиноград” шофьор извади пистолет и заплаши две момчета, които шофирали зад него, съобщава НОВА.  Видеорегистраторът на автомобила е заснел ситуацията. На кадрите се вижда как мъж спира колата си, излиза и размахва пистолет. За случая сигнализира бащата на един от младежите.

За броени часове служители на Областната дирекция на МВР във Варна са установили и задържали мъжа. Той е 26-годишен от Варна и е добре известен на органите на реда.

По случая са образувани две досъдебни производства – за хулиганство и за управление на МПС след употреба на наркотични вещества. Работата на разследващите продължава под надзора на Районната прокуратура във Варна.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

МВР–Варна разби оранжерия за отглеждане на марихуана, разположена в къща в Траката

Задържани са мъж и жена, намерени са и иззети 155 бр. растения В хода на срециализирана полицейска операция по линия противодействие разпространението на наркотични вещества, в къща, намираща се в с.о. „Траката”, стопанисвана от 44 – годишен мъж и 37 – годишна жена, са установени три помещения, оборудвани за отглеждане […]