ВМРО отстрани кмет на ДПС

MadeInVarna
ВМРО отстрани кмет на ДПС

С жалбата си за избор на кмет на Копринка ВМРО отстрани представителя на ДПС Кенан Шакир Саид. Върховният административен съд се е произнесъл!
Поводът за жалбата на Патриотите от ВМРО бе, чe избраният от ДПС кмет Кенан Шакир Саид не е прекратил участието си в търговско дружество.
Наше задължение беше да обжалваме решението на Общинска избирателна комисия. Това коментира членът на националното ръководство на ВМРО и областен организатор за Стара Загора Антон Андонов.
Той отвари скоба, като обясни, че ВМРО няма пряк интерес. Нашият кандидат за кмет на Копринка беше трети. В крайна сметка трябва да се спазва законът. Според нас решението на ОИК – Казанлък беше противозаконно и ние го обжалвахме затова. Бяхме сигурни, че ще бъде такова решението на съда, тъй като ОИК си е „затворила очите“ не знам по какви причини и е извършила такова нарушение, коментира още Андонов.

Следваща Новина

Хванаха проститутка по време на работа

На 10.02.2021 г., около 15:30 ч. , по пътя за местност „Боровец“ край Варна, в момент на извършване на сексуални услуги срещу заплащане е установена 42-годишна жена, известна на МВР. Лицето е задържано за срок до 24 ч., образувано е бързо полицейско производство, случаят е докладван на прокурор при РП- […]