ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ участва в рамково споразумение за сътрудничество

MadeInVarna
ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ участва в рамково споразумение за сътрудничество

На 12 февруари 2021 г. бе подписано тристранно рамково споразумение за сътрудничество между ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, Районен съвет – Тараклия, Република Молдова, и Теоретичен лицей „Иван Вазов“, Република Молдова. Съгласно споразумението страните ще развиват сътрудничество с цел разширяване на взаимодействието, подобряване на подготовката на специалисти и провеждане на съвместни образователни проекти, съдействие в културния и информационния обмен, като за реализирането на тези цели ще се използват кадровият и материално-техническият потенциал на учебните заведения и институции.
В рамките на споразумението ще бъдат организирани съвместни проекти, курсове, семинари. Ще бъдат създадени информационни кампании по привличане на интерес към военноморското образование.

Следваща Новина

Пет години без железния Трифон Иванов

На днешния ден през 2016-а г. Трифон Иванов си отиде вследствие на масиран инфаркт. Легендарният защитник на българския национален отбор ни напусна на 50-годишна възраст. Туньо е Футболист №1 на България за 1996 г., трикратен шампион на България с екипа на ЦСКА, а през 1996 г. стана шампион на Австрия […]