Задържаха двама мъже за две кражби от леки автомобили

MadeInVarna
Задържаха двама мъже за две кражби от леки автомобили

Снощи, около 21:45 часа, непосредствено след като са извършили две кражби от леки автомобили, са задържани двама мъже (на 19 г. и на 27 г.) от Варна, добре познати на органите на реда. В същите са намерени вещи и части със съмнителен произход, за които е установено, че са откраднати  малко по-рано същата вечер от два автомобила, паркирани на териториите на Първо и Второ РУ на МВР. Собствениците на пострадалите автомобили са уведомени за извършените кражби от полицейските служители, вещите им са върнати.
По случаите има образувани досъдебни производства. Работата по документиране и доказване на извършените престъпления продължава под надзора на Районната прокуратура в града. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа.

Следваща Новина

Ето как изглежда отвътре взривеният вход във Владиславово! "Coциaлнo пoдпoмaгaнe" oтпуcка еднократно по 375 лeвa

Cлeд взрива във Владиславово, oтнeл двa чoвeшки живoтa и оставил много ceмeйcтвa бeз дoм,  екип на Нова Телевизия успя да заснеме щетите на взрива отвътре. Съседи споделят, че голям брой от потърпевшите са в пенсионна възраст. “Вcички пocтрaдaли ceмeйcтвa мoгaт дa пoдaдaт мoлби зa пoмoщ. Дирeкция “Coциaлнo пoдпoмaгaнe” oтпуcкa eднoкрaтнa […]