Задържаха мъж, откраднал кемпер от паркинг

MadeInVarna
Задържаха мъж, откраднал кемпер от паркинг
Снимката е илюстративна

След предприети действия по разлседване на случай с кражба на специализиран автомобил – кемпер “Фиат” и засилени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан извършителят на деянието. Й.А. (26 г.) е добре известен на органите на реда и е осъждан за същото престъпление. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.
Престъплението е извършено в нощта на 29 февруари. Кемперът е бил паркиран на паркинг, разположен на бул. “Вл. Варненчик”, от където е откраднат.
По случая е образувано досъдебно производство. Работата по документиране и доказване на извършеното престъпление продължава под надзора на Районна прокуратура – Варна. На Й.А. е повдигнато обвинение. Автомобилът, обект на посегателството, е намерен.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

63-годишен мъж падна и се контузи след рязко тръгване на автобус

Снимката е илюстративнаНа 02.03. т.г., около 17:35 часа, на бул. «Трети март», е възникнало ПТП. 65-годишният водач на автобус от масовия градски транспорт И.М. от с. Константиново, при рязко потегляне от спирка, става причина за падането на пътник в салона на автобуса. Вследствие на инцидента мъжът (63 г.) получава контузии, […]