Задържаните фалшификатори направили български паспорт на Силвестър Сталоун

MadeInVarna
Задържаните фалшификатори направили български паспорт на Силвестър Сталоун

Разбитата престъпна група, произвеждала фалшиви пари и документи, е изработила и български паспорт на актьора Силвестър Сталоун. Документът е със снимката и имената на Слай и е бил представян на клиенти като мостра за високо качество на изработката, съобщават от спецпрокуратурата.

Престъпната група беше разкрита днес при специализирана полицейска операция на ГДБОП под надзора на Специализираната прокуратура, проведена на територията на областите Бургас, Пловдив, Пазарджик, София и Шумен, с участието на агенти на „Сикрет сървис“ – САЩ, и съдействието на Европол.

Спецпрокуратурата обвини  четирима за участие в организирана престъпна група за изработка и разпространение на неистински парични знаци и български лични документи в страната. Други двама са обвинени за извършени от тях вторични престъпления.

По време на операцията са намерени 360 хиляди долара и 410 хиляди евро. През 2018 година, отново в Сълнечев бряг бандата са имали печатница пак за фалшиви пари. В последствие тя е била оборудвана и заработила отново. 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

"Черно море" с трета поредна победа в контролите

Черно море записа трета поредна победа в контролите от зимната подготовка. “Моряците” на Илиан Илиев удариха тима на Ботев Враца с 1:0 на стадион “Младост” във Варна. В срещата със врачани треньорът на “моряците” използва доста юноши от школата на тима, състезаващи се в Елитната група до 19 години. Единственото […]