Заместник-кметът Снежана Апостолова: Община Варна ще възложи текущи ремонти на 15 пенсионерски клуба

MadeInVarna
Заместник-кметът Снежана Апостолова: Община Варна ще възложи текущи ремонти на 15 пенсионерски клуба

В края на миналата година със средства от бюджета е закупено обзавеждане на 9 пенсионерски клуба в града

Община Варна предстои да възложи текущи ремонти на сградите на 15 пенсионерски клуба. Строително-ремонтните дейности са на стойност 88 720 лева и ще могат да започнат след приемането на бюджета. Това съобщи заместник-кметът по здравеопазване и социални дейности Снежана Апостолова, която проведе среща с председателите на пенсионерските клубове и уредниците на дружествата към тях. Присъстваха и представители на дирекция „Социални дейности“ в общината. 

В края на миналата година със средства от бюджета е закупено обзавеждане на 9 пенсионерски клуба на обща стойност  22 732 лева, каза още Апостолова. 

По време на срещата бяха обсъдени належащи проблеми на пенсионерските клубове относно материално-техническата база и финансирането на дейностите им. Разговори се водеха и за прилагането на Наредба за организацията и дейността на клубовете за пенсионери в Община Варна, приета от Общинския съвет. 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Община Варна подкрепя възобновяването на Международния балетен конкурс в морската столица

Новата администрация на града ще търси начини за финансиране на емблематичния форум, очаква се той да се проведе отново през 2026 г. Категорично подкрепям възобновяването на Международния балетен конкурс и връщането му в културния афиш на Варна. Това заяви кметът Благомир Коцев, който заедно със заместник-кметът Павел Попов се срещнаха […]