Започна записването за приемния ден на кмета Благомир Коцев за месец март

MadeInVarna
Започна записването за приемния ден на кмета Благомир Коцев за месец март

Започна записването за приемния ден на кмета на Варна Благомир Коцев за месец март. Заради изключително големия интерес от гражданите, графикът за месеците януари и февруари вече е запълнен.

Желаещите могат да се запишат за 14 март на телефон 052/ 820 000 при сътрудниците на кмета. Приканваме гражданите при записването си да съобщават темата или проблема, по който искат среща с кмета, с цел да бъдат осигурени съответните експерти от администрацията и въпросите да се решават в оперативен порядък.

Припомняме, че в първата за мандата си премина, Благомир Коцев се срещна с близо 30 представители на различни инициативни комитети и граждани и се запозна с проблемите им. Те ще получат писмен отговор с резултатите от проверките по поставените проблеми. 

Следващата седмица ще бъде обявен графикът за приемните дни и на заместник-кметовете на Община Варна Павел Попов и Диан Иванов.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Затварят за около час района около Катедралния храм заради военния ритуал за Богоявление

Във връзка с военния ритуал по освещаване бойните знамена на Военноморските сили по повод Богоявление, на 6 януари 2024 г., събота, от 09:40 часа до около 10:45 часа ще бъде преустановено движението на автомобили в централната част на Варна, както следва:  – пл. „Св. Св. Кирил и Методий“ (пред Катедралния […]