Започва продажба на абонаментни електронни карти за градския транспорт

MadeInVarna
Започва продажба на абонаментни електронни карти за градския транспорт

Кампания за продажба на електронни карти за обществения градски транспорт започва от  01.07.2021 г., (четвъртък), на пункта на ул. „Русе“ до обръщача до училище “Димчо Дебелянов“, съобщават от общинското предприятие ТАСРУД. За удобство на гражданите ще бъдат отворени две гишета – с работно време от 09.00 ч. до 18.00 ч. от понеделник до петък включително. Там гражданите могат да си купят някои от следните продукти:

Електронна абонаментна карта за една линия, с цена 35,00 лв., за период от 30 дни;
Електронна абонаментна карта за всички линии, с цена 50,00 лв. за период от 30 дни;
Предплатена електронна карта за 11 часа времепътуване, с цена 10,00 лв.

Предимството на тези видове електронни карти е удобно пътуване по всички маршрутни линии, обслужващи община Варна. Важно изискване е при качване на пътника в автобуса или в тролейбуса електронната абонаментна карта да се валидира. Другата нова услуга, която се предлага, е купуване и презареждане на електронни предплатени карти от обявения пункт, които до момента се извършват само от машини за продажба на билети. За учениците също  ще се предлагат електронни абонаментни карти за месец юли на цена от 15,00 лв., за период от 30 дни, които ще важат за всички линии на градския транспорт.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

183 свободни места са обявени за трето класиране в детските градини

183 свободни места за прием в детските градини са обявени за трето класиране. За яслените групи към градините свободните места са 28, съобщиха от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна. До 02.07.2021 г. родителите могат да подават заявления или да правят редакция на вече подадени заявления. Резултатите от […]