Заснеха Каракачанов на раздумка в парка

MadeInVarna
Заснеха Каракачанов на раздумка в парка

Министър на отбраната Красимир Каракачанов е заснет да седи на пейка с друг мъж в парка пред Народния театър. Кадърът беше публикуван в групата “Забелязано в София” във Фейсбук.

Градските градини и парковете обаче влизат в обхвата на заповедта на министъра на здравеопазването от 20 март, с която се забранява посещението им. Нарушението се наказва с 300 до 1000 лв., а при повторно нарушение – 1000 до 2000 лв. До момента МВР е съставило актове за нарушение на забраната за паркове за обща сума над 7 млн. лв.,пише “Сега”.

Пейките пред Народния театър, които са в непосредствена близост с Министерството на отбраната”, се намират на територия, която в Общия устройствен план е отредена за “обществен селищен парк”, показа справка на “Сега”.  Миналия уикенд цялото пространство от  мавзолея до Софийската градска галерия беше опасано с ленти, за да не се влиза в градината.

Авторът на снимката твърди, че преминаващ наблизо гражданин е направил забележка на вицепремиера, че не е изхвърлил фаса си от цигара в кошчето, а на земята. В крайна сметка Красимир Каракачанов е склонил да вдигне боклука, за да го изхвърли в коша.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

РЗИ забрани достъпа до плажа във Варна

Със своя заповед директорът на РЗИ – Варна Дочка Михайлова забрани достъпа на хора до крайбрежните зони и плажовете на територията на Община Варна. Изключение се прави за автомобили със специален режим на движение. Заповедта влиза в сила от 00.00 часа на 12 април и важи до края на извънредното […]