Затварят пазарите, ще работят само от 13 до 15 април

MadeInVarna
Затварят пазарите, ще работят само от 13 до 15 април

На 12.04.2020 г. се преустановява функционирането на всички кооперативни пазари и цветни борси на територията на Община Варна. Мярката е еднодневна и ще се въведе отново на 16.04.2020 г., като остава валидна до второ нареждане. Това гласи заповед на кмета на Община Варна, в изпълнение на заповед на Министъра на здравеопазването.

 

Предвидена е възможност в периода 13-15 април включително, търговците на кооперативните пазари и цветни борси да реализират своята продукция, в т.ч. и бързоразвалящи се стоки и продукти, като се спазват стриктно всички противоепидемични мерки, включително социална дистанция, изисквания за лична хигиена, лични предпазни средства и дезинфекция.

 

Заповед на кмета на Община Варна
Заповед на Министъра на здравеопазването


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Прокуратурата се самосезира за изказванията на Волен Сидеров

Софийска районна прокуратура се самосезира по повод изявления на Волен Сидеров, общински съветник, лидер на политическа партия “Атака”, чрез средствата за масово осведомяване, с цел подбуждане на обществото към нарушаване на установените в страната противоепидемиологични мерки, въпреки обявеното с решение на Народното събрание извънредно положение. В телевизионно предаване, излъчено на […]