Завърши първият кръг от Балканската джет ски купа

MadeInVarna
Завърши първият кръг от Балканската джет ски купа

Завърши първият кръг от националните шампионати и „Балканска Джет Ски Купа“ във Варна, съобщиха от дирекция “Спорт” към Община Варна. На офицерския плаж премериха сили състезатели от България, Гърция и Румъния, съобщиха от дирекция “Спорт” към Община Варна. В детския клас българката Мари Петрова отстъпи на братята от Румъния Влад и Алексис Михалчеа. Те грабнаха купата и в класа на серийните джетове до 1100 куб.см., и в класа на големите GP2 до 260 к.с., в който второ място зае Мартин Димов- баща.

 

При по-мощните джетове шампионът от 2021 година Огнян Георгиев от „Джет Клуб Лом“ затвърди лидерската си позиция, следван от Влад Михалчеа от Румъния и Никос Мезитис от Гърция. В „кралския клас“ на най-мощните джетове до 500 к.с. изненадата поднесе дебютантът Антон Горещилов, който се класира трети при мъжете. Оспорвана битка се водеше до края, като румънецът Кристиян Чобану се наложи над Николай Димитров от „Джет Клуб ЛОМ“ само с 5 точки разлика. Успешен дебют при най-мощните джипове направи и Мартин Димов-син от клуб „Морска звезда“ Бургас.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Събират опасни отпадъци от домакинствата в дните от 22 до 25 юни

Започва поредна кампания за събиране на опасни отпадъци от домакинствата, съобщиха от дирекция „Екология и опазване на околната среда“ към Община Варна.  В дните от 22.06 до 25.06 ще бъдат разположени мобилни събирателни пунктове на четири в локации във Варна. Гражданите ще могат да предават безвъзмездно следните видове отпадъци: Съдържащи […]