Завърши спортния празник “Бързи и сръчни” за III клас

MadeInVarna
Завърши спортния празник “Бързи и сръчни” за III клас

Третокласници от 15 училища се включиха в третия кръг на спортния празник “Бързи и сръчни” – Есен 2023. Събитието се организира от дирекция „Спорт“ към Община Варна. Състезанията се проведоха в многофункционалната спортна зала “Владислав Варненчик”. След оспорвана надпревара на първо място се класираха учениците от ОУ „Н. Вапцаров“, на второ място – децата от ОУ „Антон Страшимиров“, а на трето – СУ “Найден Геров”. 

 

За победителите бяха осигурени купи и медали, а всички участници получиха грамоти. В традиционната томбола бе изтеглена и голямата награда – велосипед, който спечели третокласничката Диана от СУ “Найден Геров”. Спортните състезания продължават и утре – 16 ноември за учениците от IV клас. 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Кметът Благомир Коцев участва в приемателната комисия за зарядните станции на електробусите

Кметът на Варна Благомир Коцев участва в заседанието на държавната приемателна комисия, която извърши оглед на строежа и документацията на новоизградените зарядни станции за електрическите автобуси във Варна. Комисията започна работа от днес и предстои да издаде разрешението за ползване. В състава й участват представители на общинската фирма „Градски транспорт“, […]