Завършиха Общинските ученически игри по хандбал и баскетбол

MadeInVarna
Завършиха Общинските ученически игри по хандбал и баскетбол

Завършиха Общинските ученически игри по хандбал и баскетбол за ученици от пети до седми клас, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна. Състезанията се проведоха в залите на ОУ “Стоян Михайловски” и на СУ “Елин Пелин”. За победителите бяха осигурени  предметни награди.

Почетното първо място при момчетата след срещите по хандбал заеха учениците от ОУ “Стоян Михайловски”, следвани от ОУ “Васил Друмев” и СУ “Димчо Дебелянов”. При момичетата най-добри бяха състезателките от ОУ “Захари Стоянов”, а след тях – от ОУ “Стоян Михайловски”.

При баскетбола класирането е следното: първото място е за отбра на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, следван от тимовете на VII СУ „Найден Геров” и на МГ „Д-р Петър Берон”. 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

ТАСРУД: Предстои 25 000 потребители да подменят абонаментните си карти, не чакайте последните дни

В срок до 15-ти януари предстои около 25 000 потребители на персонализирани абонаментни карти – предимно възрастни хора и ученици, да подновят абонамента си за пътуване в градския транспорт. С цел избягване на струпване на граждани пред пунктовете за продажба/презареждане на абонаментни карти ги призоваваме да не изчакват последния момент […]