Завършват ремонтите в 17 детски градини във Варна

MadeInVarna
Завършват ремонтите в 17 детски градини във Варна

В 17 детски градини във Варна са извършени ремонтни дейности от началото на годината до досега, съобщават от общинската дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна. Дейностите включват боядисване на стаи, частичен ремонт на покриви, смяна на дограми и подово покритие, подмяна на котли, ремонт в санитарни възли и др. На финалната права са ремонтните дейности в две детски градини – „Христо Ботев“ и „В. Терешкова“, които ще бъдат готови до началото на учебната година. Предстои откриване на строителна площадка за основен ремонт на покрива на филиала на детска градина „Слънчо“, която се очаква да приключи до края на септември.

 

В 12 от детските заведения площадките за игри на открито са напълно обновени. В ДГ 14 “Дружба” временно физкултурният салон се преустройва в градинска група, с цел удовлетворяване на потребностите от места в детските градини в район “Приморски”. Мярката ще бъде актуална до завършване на ремонта на филиалната сграда  на ДГ 17 “Д-р П.Берон”, където ще бъдат разкрити нови 5 групи.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Ветеран от войната отпразнува 100-годишен юбилей

100-годишен юбилей отпразнува Хиньо Николов Коларов – ветеран от Втората световна война.  Специален плакет и кошница с подаръци получи столетникът от името на кмета на Варна Иван Портних. Рожденикът бе поздравен от зам.-кмета Коста Базитов, от своите близки и от приятелите си от Съюза на ветераните от войните на България. […]