Жители на Възраждане се събраха и изчистиха поляна в квартала

MadeInVarna
Жители на Възраждане се събраха и изчистиха поляна в квартала

Съкварталци от Възраждане 1 се включиха в почистването на поляната зад паркинга до улица Здравко Чакъров.  Съседите се събраха от 10 ч сутринта и се захванаха за работа.

“Благодаря на всички, които се включиха днес и малки и големи. Щастлива съм когато виждам, че все още има хора, които се грижат за природата и не остават безучастни и безотговорни, както повечето. Благодаря ви, че днес изхвърлихме над 15 (100 литрови) чували с боклук и въпреки всичко на места има все още. Надявам се да даваме пример на хората, които замърсяват и не почистват след себе си, да се замислят каква следа остават зад гърба си”, сподели инициаторката на събитието Симона Николова.

Утре от групата “Да почистим Варна” се събират да чистят Аладжа манастир от 11 часа.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Ръст в разкриваемостта на престъпленията във Варна през последните пет години

Заместник-директорът на ГД „Национална полиция“ старши комисар Николай Хаджиев присъства на отчет-анализа за дейността на ОД на МВР – Варна за изминалата година. Той даде висока оценка за постигнатите резултати, като обърна внимание на устойчивата тенденция за ръст в разкриваемостта на престъпленията, наложила се през последните пет години. Добрите резултати, […]