31 август е крайният срок за записване в школите на ОДК

MadeInVarna
31 август е крайният срок за записване в школите на ОДК

На 31-ви август изтича срокът, в който може да се подадат заявления за прием в школите на Общинския детски комплекс във Варна. Приемът за учебната 2021/2022 година се извършва чрез електронната система – www.odk.is-vn.bg.

ОДК предлага на децата обучение през свободното им време в 30 различни школи, състави и формации, които са в направленията “Наука”, “Изкуство” и “Спорт”. От учебната 2021/2022 г. се предлагат на подрастващите и обучения по графичен дизайн и иконопис. Всяко дете има право да посещава до две школи.

Обявите за кастинги, резултатите от провеждането им, график за работата и списъците на приетите деца ще бъдат публикувани през септември на официалната уеб страница на ОДК – www.odk-varna.com.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Жена на ел. тротинетка се блъсна в автомобил

Вчера, около 9 часа, на кръстовище в района на Приморски парк, 59-годишна варненка, управлявала eлектрическа тротинетка, не пропуснала и се ударила в приближавалия се лек автомобил, информират от МВР. Вследствие на удара, жената е с фрактура на носа, контузия на лицето, на едната ръка и едното рамо. Настанена в болница […]