5 години затвор за мъж, блудствал с непълнолетно момиче

MadeInVarna
5 години затвор за мъж, блудствал с непълнолетно момиче

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Стара Загора е осъден А.А., на 49 г., за това,  че на 09.06.2019 г., в гр. Стара Загора, в условията на продължавано престъпление, извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14- годишна възраст – 16 – годишно момиче, като употребил за това сила – престъпление по чл.150, ал.1, вр. чл. 26, ал. 1 от Наказателния кодекс.
Районен съд – Стара Загора е наложил на А.А. наказание „лишаване от свобода” за срок от 5 години при първоначален „строг” режим.
По делото е установено, че А.А. извършил блудствените действия в градски парк в гр. Стара Загора, като преди това проследявал често движението на 16-годишното момиче в гр. Стара Загора. Той се запознал с нея близо до мястото, където живеела.
Присъдата подлежи на обжалване и протестиране пред Окръжен съд – Стара Загора.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Деница Сачева към добруджанци: Кабинетът договори държавна подкрепа за застраховане при суша

Предстои да се реализира и да бъде обект на следващите ни политики държавна подкрепа за застраховане при суша. В момента нотификацията е в Европейската комисия и я очакваме всеки момент. Това обяви в Добрич в студиото на медийна група “Добруджа” министърът на труда и социалната политика и областен координатор на […]