64 участници ще се борят за купата на Варна по тенис на маса навръх празника на Морската столица

MadeInVarna
64 участници ще се борят за купата на Варна по тенис на маса навръх празника на Морската столица

Надпреварата ще се проведе в една от най-новите и модерни зали по тенис на маса в България – Table Tennis Arena Collizeone във Варна Тауърс, а лице на турнира е харизматичният ни състезател и треньор по тенис на маса Кирил Попов. Официална топка, с която ще се играят двубоите, е DHS (3 звезди), а срещите ще се проведат на 6 маси от ITTF ранг – BUTTERFLY Centrefold 25.

Право на участие ще получат само 64 състезатели, които ще бъдат одобрени от организатора на турнира СКТМ „Варна – 2015“. Всеки желаещ да се бори за купата на Варна ще трябва да изпрати заявка на имейла на клуба, а мястото му ще бъде потвърдено с обратен имейл, след което името му ще бъде вписано в списъка с участниците. Организаторът си запазва правото да подбере състезателите сред всички заявки, за да гарантира високото качество на надпреварата.

В първия ден ще се изиграят срещите в 16-те групи. Във всяка група ще има по 4-ма състезатели. Първите двама в класирането във всяка група ще продължат в основната схема. Съботните срещи ще завършат с първите 2 кръга от директната елиминация. В неделя ще се изиграят останалите срещи в схемата до финал.

СКТМ „Варна – 2015“ ще се постарае за пореден път да вложи максимум усилия в организирането на турнира. По традиция за всяка маса ще има осигурен брояч и съдия, а всички желаещи ще могат да наблюдават на живо в интернет част от двубоите на фейсбук страниците на Table Tennis Arena Collizeone и СКТМ „Варна – 2015“.

Заявки за участие изпращайте на следния имейл – sktmvarna2015@abv.bg

За повече информация и въпроси позвънете на 088 845 4014.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

ГДБОП предупреждава за измамни обяви в интернет, ,,предлагащи“ заеми от името на чужди банки

През 2021 г. се наблюдава значително увеличение на измамни интернет обяви (основно в социална мрежа ,,Facebook”), привидно публикувани от чужди банки (най-вече френски банки), ,,предлагащи“ изгодни заеми. Комуникацията с потенциалните жертви на измамата се води на български език първоначално чрез ,,Facebook Messenger”, а в последствие през мобилни приложения за комуникация […]