Воден апокалипсис в София, порой наводни улици и станции на метрото

MadeInVarna
Воден апокалипсис в София, порой наводни улици и станции на метрото
Силна буря удари София в понеделник вечерта, пише Блиц. За минути улиците се превърнаха в реки. Малко след 20.00 ч. небето над столицата се покри с тъмни облаци, придружени с гръмотевици и силен вятър. А малко след това се изсипа порой и градушка. Близо 2 часа продължава да вали, а в различните хора на столицата хора бедстват, заради пороя и образувалите се наводнения.  Очевидци споделят: В подлезите на бул. България има хора, водата опира в жиците и дава на късо. В магазин за хранителни стоки на бул. България и бул. Тодор Каблешшков мъж е паднал в асансьорна шахта. Слава богу, той е изваден, но не се знае какво е състянието му. На бул. “Овча купел” и ул. “Любляна” крътовището е наводнено. Има няколко блокирани автомобила, като водата стига до прозорците на колите и хората не могат да излязат. Подлезът на НДК е наводнен.
При Световрачане е паднало дърво и е запречило пътя. Бул. Възкресение е наводнен. На Надежда кръговото и Ломско шосе толкова силно е било налягането в шахтите, че капаците им са изхвърчали. Орлов мост е наводнен. Рейсовете са спрели по средата на платното, защото са под вода.

Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Излязоха резултатите от трето класиране за първокласниците

Излязоха резултатите от трето класиране на първокласниците за учебната 2020-2021 година, съобщават от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна. Регистрирани са 73 заявления за прием за обявените 142 свободни места в 19 общински училища. От тях в класирането са участвали 42 деца, за останалите са посочени училища, за които […]