Националите ни се класираха за плейофите на Европейското по футзал след загуба от Албания

MadeInVarna
Националите ни се класираха за плейофите на Европейското по футзал след загуба от Албания

България загуби от Албания с 1:4 в третия си мач от група D на Европейските квалификации по футзал.

Йован Станкович отбеляза попадението за българите, но албанците взеха победата след два гола на Халими и по един на Караджа и Селманай. Двубоят в Двореца на културата и спорта във Варна бе решителен за първото място в групата, но след поражението българите останаха едва трети с 4 точки. Втори е тимът на Сан Марино, който също има 4 точки и по-добра голова разлика, а първи завърши Албания с 6 точки. Последната позиция е за Андора с 3 точки, предаде sportal.bg.

Въпреки поражението, България запазва шансове за следващата фаза на квалификациите, след като се класира за плейофите през април като един от петте най-добри трети отбори в групите.

Победителите във всяка група продължават към следващата фаза във вторите групи. Заелите 2-ите места и петте най-добри трети отбори ще играят плейофи за още 7 квоти.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

За пример: Млада жена постави табела "Знаете ли какво похапват лебедите?"

Жена постави информационна табела на варненския плаж, с която да предупреди варненци и гостите на града с какво се хранят лебедите и какво може да им навреди. Авторката на красивата табела е Мария Мармаладова, която сподели снимки във фейсбук профила си. Ето какво съобщава младата жена: “Мили хора, стоя пред […]