Общото събрание на Спартак се провали

MadeInVarna
Общото събрание на Спартак се провали

Общото събрание на Спартак (Варна) тази вечер във Фестивален и конгресен център се провали.

Причината е, че нарушение в дневния ред не позволяват от юридическа гледна точка на форума да се проведе.

Това бе установено малко след 18 часа, а преди това членовете на Общото събрание изчакаха един час поради липса на кворум.

След като обаче бе фиксирано нарушението, събранието така и не започна и след 18,30 часа шефът на УС Борислав Георгиев членовете на УС Мартин Зафиров и Евгени Балев, които са в оставка, напуснаха залата. Вътре останаха други членове на Общото събрание.
В крайна сметка се разбра, че за 11 март от 17,30 часа на същото място е насрочено ново Общо събрание.

“Събранието бе обявено за нелегитимно, защото всички ние, които сме подали оставки, не сме вписани поименно в дневния ред. Това заяви адвокат на други членове на Общото събрание. Мисля, че можеше да се направи компромис и ме е яд, че си загубих времето. Днес пътувах с колата 450 км до Варна, а сега ме чакат още 580 км през Балкана, тъй като имам неотложна работа. При това положение продължаваме да си изпълняваме задълженията до 11 март, въпреки че сме в оставки.”, заяви шефът на УС на клуба Борислав Георгиев.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Варненци притеснени за вековно дърво заради строеж на голям супермеркет до него

Будни варненци алармират във фейсбук за проблема: “Започна строежа на нов обект на верига магазини Лидл, в квартал Аспарухово – гр. Варна. Терена на който ще бъде изграден е на бившата текстилна фабрика “Първи май” / “Галатекс”. На този същия терен обаче, има едно изключително ценно и защитено хилядолетно дърво. […]