Александър Сиди: За ВМРО бъдещето е без гей бракове и с повече сигурност

MadeInVarna
Александър Сиди: За ВМРО бъдещето е без гей бракове и с повече сигурност

По време на кампанията ще разкажем това, което направихме, и ще разкажем бъдещето, каквото ние си го представяме – без гей бракове, без норвежки модел на отглеждане на деца, повече сигурност и по-високи доходи. Това ще бъде достатъчно да получим подкрепа, заяви в предаването „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR народният представител от ВМРО и водач на листата на партията в Пловдив и в Стара Загора Александър Сиди.
Няколко неща направихме – спирането на Истанбулската конвенция, повишаването на доходите с по 10% всяка година, пенсиите, които вдигнахме. Успяхме да премахнем фигурата на вечния длъжник.
Този парламент свърши своята работа и ние спокойно и честно можем да говорим на хората, коментира Сиди. Успяхме да направим базата, на която ще стъпи 45-ият парламент. По думите му още един факт е излязъл наяве на финала на мандата. Оказа се, че 44-ото Народно събрание може да работи и без БСП в залата, заключи Александър Сиди.
В коментар на ваксинационната кампания депутатът от ВМРО изрази несъгласие, че тя се е провалила.
Ако България сама произвежда ваксини и сама контролира доставките, тогава бихме казали, че правителството се е провалило. Европа очевидно не се справи с договорите. Ако има алтернатива, която да достави допълнителни количества, това е полезно, смята Сиди.
Трябва да спрем с политическото говорене за ваксините, призова той. Всяка ваксина, стига да работи, е полезна, коментира Сиди предложението на опозицията да започнем преговори с руската страна за доставка на руската ваксина.

Следваща Новина

Кметът Иван Портних: Община Варна остава финансово стабилна в условията на пандемия

В условията на световна пандемия Община Варна остава финансово стабилна. Доказателство за това е и фактът, че през 2020 г. бе потвърден кредитният рейтинг на общината – със стабилна перспектива. Това заяви кметът Иван Портних в началото на сесията на Общинския съвет, който заседава днес и трябва да разгледа бюджета […]