Арестуваха 27-годишен мъж за разпространение на порно материали

MadeInVarna
Арестуваха 27-годишен мъж за разпространение на порно материали

В рамките на специализирана полицейска операция по линия противодействие на битовата престъпност, провела се днес в област Варна, във връзка с досъдебно производство за разпространение на порнографски материали, е претърсен частен дом в с. Баново, обитаван от Й.Т. (27 г.), известен на органите на реда. Иззети са флаш памет, карти с памет, преносим конпютър и газов пистолет, за който е устновено, че не е заявен в съответното районно управление. Й.Т. е задържан за срок до 24 часа.
Масираните полицейски проверки под надзора на прокуратурата във Варна обхванаха села от община Вълчи дол и общ. Суворово. В хода на операцията са проверени 275 лица и 184 автомобила. Задържани са петима души, оказвали влияние върху криминогенната обстановка в селата и региона.
Образувано е едно бързо полицейско производство. Установени са 18 нарушения по ЗДвП – съставени са 20 фиша, връчени са и 2 електронни фиша.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Грипна епидемия е обявена на територията на цялата страна, учениците във ваканция до 11 март

Грипна епидемия е обявена на територията на цялата страна от 6 до 11 март включително. Това става със заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев. С нея се преустановят учебните занятия в училищата, детските и женските медицински консултации, профилактичните прегледи и имунизации, както и провеждането на планови операции и свижданията във всички […]