„Аспарухово Пее и Танцува 2021” през юни във Варна

MadeInVarna
„Аспарухово Пее и Танцува 2021” през юни във Варна

Фестивалът отново ще зарадва своите почитатели с музика и забавления на открито

„Аспарухово Пее и Танцува 2021” продължава своята традиция да забавлява жители и гости на град Варна през летните дни. Фестивалът ще се проведе от 10-ти до 13-ти юни в парк „Аспарухово” и обещава нова порция приятни емоции за всички участници и посетители.

Събитието ще бъде изпъстрено със страхотно разнообразие от забавления, сред които игри с награди, цветни атракциони, хранителна зона със сладки и солени изкушения, звездно присъствие и музика на живо.

Ето и каква ще бъде специалната музикална програма с начален час 20:30 часа за всички вечери:

10.06 – Денис Теофиков

11.06 – Здравко Мандаджиев

12.06 – Кикимора

13.06 – Тита

Водещ на събитието ще бъде добре познатият и любим на всички Монти, който ще ни забавлява харизматичното си присъствие.

 

Фестивалът приканва да посрещнем топлите дни в приятна компания и да споделим заедно усмивки, добро настроение и забавно време на открито. „Аспарухово Пее и Танцува 2021” се реализира с подкрепата на господин Ивайло Маринов – кмет на район „Аспарухово”.

Повече актуална информация можете да откриете на фейсбук страницата на събитието.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Работна група от представители на държавата и туристическия бизнес обсъди на онлайн среща възможностите за успешен летен сезон

Възможностите и конкретните действия за успешен летен сезон бяха обсъдени на еднодневна онлайн среща на работна група от експерти от министерствата на туризма, на здравеопазването и на външните работи заедно с представители на туристическия бизнес и летищния оператор на летища Варна и Бургас. Сред дискутираните актуални теми бяха условията за […]