Български лекарски съюз: Подобни действия са абсурдни и недопустими

MadeInVarna
Български лекарски съюз: Подобни действия са абсурдни и недопустими

Български лекарски съюз с недоумение следи окупацията на Парламента, започнала миналата нощ и продължила и тази сутрин. Съсловната организация изразява своето възмущение от опита за подмяна на демокрацията и въвличането на съсловието в политически битки и политически рекет.

 

Уважаеми колеги,

Здравето няма цвят.

 

Български лекарски съюз е категоричен: Подобни действия са абсурдни и недопустими!

Налагането на политически искания не става чрез окупация на Народното събрание и нарушаване на демократичния процес.

Мислехме, че България е направила своя цивилизован избор към свободно и демократично общество и че е възприела демокрацията като основна ценност.

Съсловната организация категорично се разграничава от действията на хора с неустановена легитимност и неясна представителност, които за пореден път налагат абсурдни и грешни внушения, поставят напълно своеволни и постоянно ескалиращи искания.

Подобно поведение, създаването на хаос, внасянето на допълнително напрежение в съсловието могат да доведат само и единствено до негативен резултат – и за пациентите, и за специалистите по здравни грижи и за лекарите.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Видео: Черно море в Топ 6 след победа над Царско село

Черно море победи Царско село с минималното 1:0 в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. “Моряците” на Илиан Илиев могат да съжаляват, че не спечелиха срещата по-убедително, тъй като направиха много непростими пропуски.Единственият гол в мача реализира Даниел Димов през първата част.