Баварско ретро фото, зона с резервации и празнична томбола на тазгодишния Varna Oktoberfest 22

MadeInVarna
Баварско ретро фото, зона с резервации и празнична томбола на тазгодишния  Varna Oktoberfest 22

Освен с изобилие от хубава бира и музика на живо, петото издание на Varna Oktoberfest 22 ще зарадва своите посетители и с много забавления и изненади! Събитието ще се проведе в дните от 7 до 9 и от 14 до 16 октомври в парк „Аспарухово” в морската ни столица.

Забавен момент от фестивала ще бъде специално декорирното Баварско ретро фото, където всички посетители ще могат да си направят уникална снимка за спомен, облечени в традиционни баварски носии.

Предвидена е и томбола със страхотни награди, сред които: ваучери за безплатна консумация в няколко заведения, ваучери за ползване на минерален басейн, ваучери за салон за красота, безплатни карти за фитнес и танци и най-голямата изненада – 2 нощувки за 2-ма в почивен комплекс.

Специална детска програма е предвидена в часовете от 12:00 до 17:00, в която различни танцови и певчески формации ще демонстрират своите таланти и ще забавляват публиката.

Организаторите включват за първи път и една нова опция за своите фенове – Зона за резервации, където всеки, които е заявил своята маса, ще има възможността да се наслаждава на любимите си изпълнители в непосредствена близост до сцената.

Освен запазеното място, резервацията включва: вход, място за паркинг (до 2 автомобила за 1 маса) и внимание/сървиз от специалния екип на Oktoberfest. Цената на услугата е 80 лв. за маса с капацитет до 6 възрастни и 2 деца. Телефон за резервации: 0879 166 242.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Изместиха варненското дерби за събота

По предложение на МВР и Нова Броудкастинг груп и със съгласието на ПФЛ се правят следните промени в първенствата на Първа и Втора професионални футболни групи. Срещата от XIII – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Спартак 1918“ Вн и ПФК „Локомотив 1926“ Пд, ще […]