БНБ пуска монета “100 години от рождението на Стоянка Мутафова

MadeInVarna
БНБ пуска монета “100 години от рождението на Стоянка Мутафова

От 24 януари 2022 г. Българската народна банка пуска в обращение медна възпоменателна монета на тема „100 години от рождението на Стоянка Мутафова“ от серията „Български творци“.

Цената на монетата е 30 (тридесет) лева.

Монетата ще се продава в Българската народна банка – на две каси на пл. „Княз Александър I“ № 1 и четири каси в Касов център на БНБ на ул. „Михаил Тенев“ № 10, както и в офиси и клонове на Банка ДСК АД, Първа инвестиционна банка АД, Райфайзенбанк (България) EАД и Тексим Банк АД.

В периода от 24 до 26 януари 2022 г. включително всеки клиент (физическо или юридическо лице) ще може да закупи от Българската народна банка до 2 броя монети, след което възпоменателната монета „100 години от рождението на Стоянка Мутафова“ ще се продава без ограничения.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Буря прекрати втората контрола на "Спартак" в Алания

Пороен дъжд, буря и градушка прекратиха втората контрола на “Спартак” Варна в Алания, Турция. Футболистите на “Спартак” Варна изоставаха с 0:1 от ФК “Македония – Гьорче Петров” преди да бъде прекратен мачът през втората част. Единственото попадение в срещата отбеляза Филиповски. До края на мача оставаха 17-минути, но влошилата се […]