Борислав Гуцанов: За БСП на първо място са приоритетите за държавата и как ще преминем през зимата

MadeInVarna
Борислав Гуцанов: За БСП на първо място са приоритетите за държавата и как ще преминем през зимата

„Ние считаме, че първата политическа сила “Продължаваме промяната“ трябва да предложи свой кандидат за председател на Народното събрание и решението на парламентарната ни група е да го подкрепим.“ Това заяви Борислав Гуцанов, член на Изпълнителното бюро на БСП и народен представител от парламентарната група  на “БСП за България”, в ефира на NovaNews.
От кулоарите на Народното събрание той обясни, че в провелите се разговори на експертно ниво партиите имат много добро стиковане, а слуховете за ротационен принцип на председателя на парламента, социалистът отрече категорично.
По думите му трябва да се изчакат разговорите на лидерско ниво, за да станат ясни имената и постовете за бъдещите министерства, но БСП най-вероятно ще има позиции.
„Първо трябва да уточним всички приоритети, защото за нас на първо място е как ще се презимува тази зима. Това е изключително важно и сега да говорим за личности е прекалено рано“, каза Борислав Гуцанов.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Здравната комисия одобри над 2,25 млн. лева за варненски лечебни заведения

Съветниците от комисията по здравеопазване към Общинския съвет във Варна дадоха съгласието си за отпускане на над 2,25 млн. лева от местната хазна за ремонти, апаратура и програми на няколко варненски лечебни заведения. Най-много средства – близо 1,25 млн. лева, бяха гласувани за „Специализираната болница за активно лечение на онкологични […]