Бойко Борисов за Радев: Това е пряка намеса в независимостта на властите

MadeInVarna
Бойко Борисов за Радев: Това е пряка намеса в независимостта на властите

Премиерът Бойко Борисов инспектира заедно с министъра на икономиката Емил Караниколов и кмета на Перник Станислав Владимиров строежа на водопровода от Мало Бучино към Перник, предава канал3.

“Искам да благодаря на всички, мисля, че за 30 дни ще бъдат поставени тръбите. Ще работят на смени, за да се доставят 300 л/сек на перничани. 27 млн. и 35 млн. ще бъдат вложени. Радев не ни е избирал, как ще свали нещо, което няма? Това е пряка намеса в независимостта на властите. Откъде накъде ще се коментира по такъв начин едно управление? Спечелили сме изборите по законен начин. ГЕРБ е първа политическа сила. Той е на настроения, може да е заради проблемите му с прокуратурата. Ние нямаме никакви допирни точки, освен безсмислените консултативни съвети, дори ще ме облекчи. От декември вече за мен той не е президент, като обединител. Проблемът му не е с институциите. Аз още декември съм свалил доверието си от него. Аз никога не съм казвал, че ще се кандидатирам за президент. Никога не съм воювал с тях, иска да отклони атаката към мен и правителството, защото сме беззащитни. За да не каже какво е направил. Радев няма да ни покани на консултативния съвет, иначе би било двулично. Той не ни е дал властта, нещо повече, ние му я дадохме”, сподели премиерът Борисов.

“Работят 7 багери, имаме километър и половина изкопан. Един камион тръби носи около 107 м., досега идваха по два камиона на денонощие”, каза Караниколов. Събота и неделя да предупредите хората, които си идват по вилите, че ще затворят пътя, каза премиерът Борисов, съпроводен от кмета на Перник Станислав Владимиров. Ръководителят на строителния обект демонстрира докъде са стигнали дейностите. Той допълни, че ще бъдат увеличени смените, за да бъдат завършени.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Удължават грипната ваканция във Варна

Грипната ваканция на учениците във Варна и областта се удължава до 7 февруари /включително/, заради повишената заболеваемост от грип, която е 192 заболели на 10 000 души. По тази причина продължава не само ваканцията за учениците, но и ограничителните мерки в болниците, детските и женски консултации. Учениците трябва да се […]