Божков пред БТВ: Страх ме е да се върна в България, чувствам се застрашен за живота си

MadeInVarna
Божков пред БТВ: Страх ме е да се върна в България, чувствам се застрашен за живота си
Снимка: Btv

Бизнесменът Васил Божков, който е в неизвестност и се издирва от интерпол се включи извънредно по телефона в сутрешния блок на БТВ.

Припомняме ви, че вчера стана ясно, че бизнесменът е в неизвестност, изчезнал е и дясната му ръка – Георги Попов.

„Страх ме е да се върна в България, аз се чувствам застрашен за живота си. Нали виждате, че това са репресии. Даже по комунизма не е било така“, това каза бизнесменът Васил Божков по bTV тази сутрин.

“Не знам какво са търсили в офисите, мислите ли, че има доказателства в тези офиси? Ако наистина се дължат пари, Национална лотария е достатъчно богата, за да ги плати, категоричен беше Васил Божков.„Нека да не бъркаме търговския закон с наказателното право. Може би г-н Гешев е силен в наказателното право, но не и в търговското“, добави той.

„Васил Божков си е платил всички данъци до стотинка. Аз спазвам закона. Ако компанията дължи нещо, ще си го плати. Защо трябва да се вземат парите на работещи дружества и да се арестуват хора, които нямат нищо общо с това. Арестуваха жена ми. Ако г-н Гешев иска да лови престъпници, нека да погледне по-високо от комисията по хазарта“.

Следваща Новина

Повече пари за социални дейности в Бюджет 2020 на Варна

Снимка: BtvСоциалната сфера остава приоритетна в бюджета на община Варна и през 2020 г. Това стана ясно на днешното заседание на ПК „Социални дейности и жилищна политика“, на което беше одобрена проекторамката за функция „Социално подпомагане и грижи“. Тя възлиза на близо 17,2 млн. лева и бележи увеличение с около […]